Najbolji TAROT MAJSTORI!
    Pošaljite sms i saznajte odgovore!
    HR: sms TAROT5 na 88 55 55 (3,72kn/sms)
    SRB: sms TAROT5 na 3020 (60rsd/sms)
    ATECOing u.o. 18+

Tarot karta Devetka pehara

tarot karta devetka pehara [640x480]

karta devetka pehara2Ovo je karta koja simbolizira zadovoljstvo, puninu, postignuće. Pred vama je period ubiranja plodova vlastitoga truda. Postići ćete najveći životni cilj i uživati u tome. Ova tarot karta nagovještava i sklapanje braka, rođenje djeteta kao i kraj školovanja.

U poslu ova tarot karta Devetka pehara savjetuje vam da obratite pažnju na ponude koje vam se nude, sa lakoćom ćete odabrati ono što baš želite. U financijama nemate više probleme, ali budite oprezni ipak u trošenju.

U zdravlju ova tarot karta nagovještava dobar period, ako ipak imate neke tegobe, pokušajte ih riješiti alternativom.karta devetka pehara1

U ljubavnom polju ova tarot karta govori vam da će vaša veza postići višu razinu, mnogi će se odlučiti na brak ili zajednički život. Oni koji nisu u vezi, savjet im je da odu na put gdje će upoznati ljubav.

karta devetka peharaNaopako okrenuta tarot karta Devetka pehara simbolizira frustracije, nemogućnost napretka, poroke i nedovršene poslove. Upozorava vas da zbog nedovršenih poslovna ne možete krenuti dalje. Posvetite se više onome što radite da ispravite pogreške i da ne izgubite vlastitu osobnost.

Sidebar