Najbolji TAROT MAJSTORI!
    Pošaljite sms i saznajte odgovore!
    HR: sms TAROT5 na 88 55 55 (3,72kn/sms)
    SRB: sms TAROT5 na 3020 (60rsd/sms)
    ATECOing u.o. 18+

Tarot karta Petica štapova

tarot karta petica štapova [640x480]

karta petica štapova2Ova karta simbolizira oprez, natjecanje i izazove. Upozorava vas na dolazeće natjecanje u poslovnom ili ljubavnom smislu. Nema razloga da se bojite, vjerujte u sebe više nego ikad do sada i stvari će se same posložiti.

U poslu ova karta upozorava vas da će situacija biti napeta, ali vjerujte u sebe i borite se. U financijama će biti malih zaostataka u plaćanju,a ali ne i briga.

Kod zdravlja ova tarot karta govori vam da zbog posla vaše zdravlje je ugroženo, potrebno vam je karta petica štapova1više sna i zdrave prehrane.

U ljubavnom polju tarot karta Petica štapova govori da osoba u koju ste zaljubljeni, ima simpatije i prema drugim osobama, a ne samo vama, bitno je da se potrudite da je osvojite. Može imati i obrnuto značenje za one u vezama, da će ih privući neka druga osoba ili neku osobu vi.

karta petica štapovaNaopako okrenuta ova tarot karta simbolizira period unutrašnjega sklada i mira. Označava dobro razdoblje koje je pred vama nakon mnogo borbe. Savladali ste i vanjske i unutarnje konflikte i spremni ste zakoračiti naprijed.

Sidebar