Najbolji TAROT MAJSTORI!
    Pošaljite sms i saznajte odgovore!
    HR: sms TAROT5 na 88 55 55 (3,72kn/sms)
    SRB: sms TAROT5 na 3020 (60rsd/sms)
    ATECOing u.o. 18+

Tarot karta Vitez pehara

tarot karta vitez pehara [640x480]

karta vitez pehara1Ovo je karta koja simbolizira nove veze, emotivna iskustva, ostvarenje snova, snažnu intuiciju. Upozorava vas da se morate suočiti sa vlastitim strahovima i pobijediti ih. Predstavlja period kad ste i snazi boriti se sa vlastitim emocijama, započeti drugačiji život, bit ćete u punom naponu snage.

U poslu ova tarot karta simbolizira napredak, a ako želite pokrenuti vlastiti posao, vrijeme je odlično da to i uradite. U financijama očekuje vas dobar priliv novca, moguća i povišica.

U zdravlju tarot karta Vitez pehara označava dobro zdravlje, ako čekate neke rezultate pretraga, dobre vijesti.karta vitez pehara2

U ljubavi tarot karta Vitez pehara pokazatelj je pozitivnih promjena u polju ljubavnih veza.  Ako niste u vezi, upoznat ćete osobu koja će vas oboriti sa nogu, simpatije će biti obostrane.

 

karta vitez peharaNaopako okrenuta tarot karta Vitez pehara simbolizira apatiju, manjak energije, ovisnost o drugim ljudima koji vas koće u razvoju i napretku. Karta vas upozorava da vaš kruti stav prema drugima dovest će vas u neprilike.

Sidebar